DÜNYA ŞAMPİYONASI SONUÇLARI

Dünya şampiyonası ilginç sonuçlandı . Açık takım ve bayanlarda Avrupa’dan dünya şampiyonasına katılma gücü olan altı takımdan beşi final grubuna kaldı ! Senyörlerde ise altı takımın altısı da finale kaldılar . Amerika’dan açık takımlar ve senyörlerde bir , bayanlar da iki takım finaldeydi . Çin’liler de açık ve bayanlar da final grubuna kaldılar .



Finale kalan Bermuda Bowl - Açık takımlar sonucu :

ABD 1 – İtalya – Monako – Polonya – Hollanda – İngiltere – Çin – Kanada

Final sonunda

1. İtalya 2. Monako 3. Polonya 4. ABD 1



Finale kalan Venice Kup – Bayanlar sonucu :

Hollanda – ABD 1 – Polonya – Çin – ABD 2 – Türkiye – Fransa – İngiltere

Final sonunda

1. ABD 2 2. İngiltere 3. Hollanda 4. Çin



Finale kalan d’Orsy Trophy - Senyör takımlar sonucu :

Fransa – ABD 2 – Almanya – Belçika – Polonya – Endonezya – İskoçya – Hollanda

Final sonunda

1. Almanya 2. ABD 2 3. Polonya 4. Fransa



Briç löve üretmek , löve almaktır , yani akıl ve mantık yönüdür , ülke yönetimleri de , iş yönetimleri de aynen akıl ve mantık yönüdür !! Dünya ülkelerinin çoğunda akıl sorunu daha yeterli düzenlenememiştir , duygu ağırlıklı olarak kötü yapıdadır .



Türkiye bayanlarımız ilk defa bu dünya şampiyonasına katıldı , 22 takım arasında 6. olarak final grubuna kaldılar . Bu Türkiye’m açısından çok değerli bir başarı . Dünya şampiyonasına katılan bayan takımı : Serap Kuranoğlu – Aslı Acar – Dilek Yavaş – Özlem Öymen – Vera Adut – Belis Atalay’ı kutluyorum .

6.Ekim.2013

1 yorum:

Murat AYGEN dedi ki...

Ziya ul Hak ve Noam Chomsky Türkiye’ye ilk geldiklerinde Muhammed Ali Clay gibi karşılanmışlardı. Ziya’nın açtığı yolda bugün Abdelfettah el-Sisi yürümektedir. Chomsky ise NATO'nun Türkiye’ye askerî müdahalede bulunması gereği üzerine F. Gülen ile hemfikirdir. Şu iki saptamayı CUMHURiYET gazetesi aslâ yapmaz.